DAN AIR, compania aeriană 100% românească, a împlinit o lună de operare pe Aeroportul Internațional “George Enescu” din Bacău. Aproximativ 10.600 de pasageri au călătorit cu DAN AIR, de la Bacău, către 8 destinații de top din Europa (Londra, Bruxelles, Torino, Dublin, Roma, Barcelona, Liverpool și Catania). 89% dintre zboruri au fost operate la timp, fără întârzieri. Trei noi destinații Madrid, Milano-Bergamo și Bologna, vor fi incluse în programul de vară.

Bilanțul primei luni de operare de pe Aeroportul Internațional “George Enescu” Bacău

DAN AIR a început oficial operarea pe Aeroportul Internațional “George Enescu” din Bacău pe data de 11 decembrie. În prima lună, DAN AIR a transportat aproximativ 10.600 de pasageri, dintre care peste 4.700 au călătorit din Bacău în străinătate, iar 5.900 au călătorit din străinătate în Bacău.

100% dintre zborurile planificare au fost operate, astfel că nu au existat anulări operaționale. 89% dintre zboruri au fost operate la timp, iar 11% au avut întârzieri de până la trei ore. Întârzierile au fost cauzate în principal de condițiile meteo nefavorabile. Nu au existat zboruri care să aibă întârzieri mai mari de 3 ore.

„Pasagerii din zona Moldovei și-au arătat sprijinul pentru DAN AIR încă de la început și au preferat serviciile noastre în detrimentul companiilor străine. Este foarte îmbucurător să vedem suportul arătat de către români pentru o companie 100% românească. Mizăm în continuare pe Bacău și drept mulțumire dorim să le oferim cele mai bune servicii la prețuri accesibile, iar odată cu debutul programului de vară să operăm și mai multe rute.” A declarat Matt IAN DAVID, CEO al companiei DAN AIR.