Christian Tour, cea mai mare agenție de turism din România, își lansează serviciile de Corporate Business Travel și în Timișoara.

”Chiar dacă în piață suntem foarte cunoscuți pentru concediile și vacanțele reușite în toate colțurile lumii, portofoliul nostru include și o suită de servicii pentru călătoriile sau evenimentele de business, pentru care avem un departament dedicat. Colegii noștri planifică și urmăresc pas cu pas orice călătorie sau eveniment, în timp real, 24/7, până în cele mai mici detalii”, spune Cristian Pandel, CEO & Președinte Christian Tour. ”În cei peste 20 de ani de activitate, ne-am construit o rețea vastă de parteneri de–a lungul Europei și nu numai, din România, Republica Moldova, Serbia, Grecia, Turcia, Spania și Polonia, pânǎ în Egipt, Tunisia sau Emiratele Arabe Unite. Avem contracte cu cei mai mari wholeselleri, peste 10 sisteme pentru rezervări externe și interne, integrate în sistemul propriu Christian Tour, accesăm peste 500.000 unități de cazare în toată lumea și derulăm parteneriate care asigură optimizări importante de costuri pentru clienții noștri.”

Compania oferă pachete personalizate clienților corporate de orice dimensiuni, ținând cont de buget și de istoricul de călătorie, de detalii precum proximitatea cazării față de locurile de întâlnire din cadrul călătoriilor de afaceri, de criterii de siguranță și confort, oferind servicii complete, de la planificare până la raportare.

Pentru că fiecare călătorie poate întâmpina evenimente imprevizibile, prin serviciul de asistențǎ telefonicǎ sau prin partenerii locali, Christian Tour oferă, în timp real, cele mai bune soluții în cazul schimbărilor intervenite în programul de călătorie, datorate fie unor modificări de ultim moment în planul inițial, fie unor împrejurări independente de voința clienților.

Și organizarea evenimentelor corporate locale sau internaționale intră în pachetul de servicii adresate companiilor. ”Fie că este vorba de evenimente exclusiviste, în cerc restrâns, de câteva persoane, sau de conferințe, congrese și alte evenimente grandioase de până la 2000 de persoane, avem experiența, calificarea și creativitatea să ne ocupăm de fiecare detaliu de planificare și implementare. Avem la activ sute de evenimente complexe și memorabile, în care am economisit timp, respectând bugetul și regulile companiilor, am găsit soluții în timp real pentru orice element neprevăzut apărut, am rezolvat situații complexe bazându-ne pe seriozitatea partenerilor și furnizorilor noștri de încredere și am obținut acel lucru din ce în ce mai rar întâlnit într-o lume plină de experiențe de tot felul: entuziasmul participanților”, adaugă șeful Christian Tour.

Voucherele cadou și beneficiile pentru angajați, de la reduceri consistente la pachetele de călătorie pentru vacanță, până la sejururi complete oferite pentru recompensare sau motivare, vin să completeze oferta de servicii la cheie pentru companii pe care Christian Tour o lansează în curând pe piața timișoreană, iar apoi în mai multe orașe din țară.

Compania va organiza un eveniment dedicat pentru comunitatea de business din Timișoara pe 14 martie 2024, între 13:30-16:00, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT (Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș).