Cea mai ieftină vacanță de vară în Antalya costă de la 299 de euro/persoană, în Grecia, de la 357 de euro/persoană, în Tunisia, de la 441 de euro/persoană, în perioada târgului de turism online și offline “Experiențe de neuitat“, organizat de Paralela45 între 14 și 19 februarie. Ofertele pentru vara 2024 în 27 de zone de vacanță din Turcia, Grecia, Tunisia, Spania, Portugalia, Italia, Cipru, Egipt sunt disponibile pe zboruri charter organizate din aproape toate orașele cu aeroport ale României. 70 de zboruri charter sunt organizate în acest an, din iunie până la finalul lunii octombrie, un număr în creștere față de 2023, datorită cererii mari a românilor, la care se adaugă zborurile directe, în primăvară, spre destinații exotice precum Mauritius, Thailanda, Maldive, Emiratele Arabe Unite.

Noutățile anului 2024 sunt zborurile charter spre Tunisia, organizate din șase orașe, București, Iași, Suceava, Cluj-Napoca, Craiova, Timișoara, spre Grad Canaria, din București, spre Faro/Algarve, Portugalia, spre Alanya, din București și Cluj-Napoca, pentru scurtarea duratei de transfer în cazul rezervărilor pentru Alanya și Side, la care se adaugă 13 zboruri charter spre Antalya, din București, Cluj-Napoca Iași, Timișoara, Constanța, Brașov, Baia Mare, Oradea, Târgu Mureș, Sibiu, Bacău, Satu Mare, Suceava.

“Turiștii noștri ne găsesc la un click distanță în online, și fizic, în agențiile proprii din întreaga țară, pentru că nu suntem prezenți la târgul de turism organizat la Romexpo. Începând cu Valentine’s Day au la dispoziție, timp șase zile, cele mai avantajoase oferte pentru vacanța din vara 2024, de la cele pentru Antalya, cu cele mai multe zboruri charter, la cele pentru destinațiile noi pe care le propunem în acest an, Tunisia, Grand Canaria, Algarve. Au la dispoziție nu numai reducerile de târg, ci și avantajul plății în rate, până la 12 rate, prin intermediul parteneriatelor pe care le avem cu mai multe bănci comerciale”, declară Ioana Burcea, director de marketing Paralela45.

Vara în Grecia, nu mai puțin de 24 de zboruri charter organizate din 11 orașe spre șapte insule, costă de la 357 de euro/persoană în perioada târgului de turism. Rhodos este insula din Grecia cu cea mai bună ofertă în perioada târgului de turism online și offline, de la 357 de euro/persoană pentru vacanța de șapte nopți cu zbor charter, cazare la hotelul ales, în regimul de masă dorit și cu toate taxele incluse.

Paralela45 propune turiștilor pentru vara 2024 vacanțe în Tunisia, cea mai nordică țară a Africii, cu o varietate de atracții și experiențe, la prețuri ale pachetelor de la 441 de euro/persoană/șapte nopți. Pentru Grand Canaria, din arhipelagul Insulelor Canare, organizează zboruri charter din 5 iunie în 26 septembrie, cu prețuri de la 708 euro/persoană pentru vacanțe de șapte nopți la hoteluri de patru stele, cu mic dejun, toate taxele incluse.

Algarve/Faro, regiunea cea mai sudică a Portugliei, e legată de România în vara 2014 prin zboruri directe din București, între 18 iunie și 27 septembrie, cu prețuri ale vacanțelor începând de la 699 de euro, în perioada târgului de turism online și offline organizat de Paralela45.

În oferta Paralela45 pentru vara 2024, turiștii au la dispoziție și vacanțe în Cipru, Italia, Egipt, Spania, dar și în Albania, cu zbor spre Tirana și prețuri de la 446 de euro/persoană, pentru vacanța de șapte nopți.

Circuitele în Asia, Africa, America de Nord și Centrală, America de Sud, Europa, cu plecare de la București, Cluj-Napoca sau Iași, au prețuri speciale cu ocazia târgului de turism online și offline organizat de Paralela45.

Un circuit în Algeria, Africa de Sud, Egipt, Kenya, Maroc, Mauritius sau Tunisia costă de la 955 de euro/persoană, unul în Canada, Mexic sau Statele Unite costă de la 1.890 de euro/persoană, în Argentina, Brazilia, Cuba sau Peru costă de la 2.550 de euro/persoană. Cele în Asia, organizate de la București, Cluj-Napoca sau Iași, costă de la 1.185 de euro/persoană.

foto: discovertunisia.com