Wizz Air continuă să angajeze noi însoțitori de zbor, printr-un efort extins de recrutare în cadrul bazelor sale din România. Compania aeriană este dornică să-și întâmpine viitorii membri ambițioși ai echipajelor în cadrul a 10 noi evenimente de recrutare ce vor avea loc în România în luna iunie. Cei care au visat dintotdeauna la o carieră în nori și doresc să participe se pot înscrie aici.

Ca parte a efortului său vast de recrutare a însoțitorilor de zbor, Wizz Air va găzdui în luna iunie o serie de evenimente dedicate aspiranților români. Acestea vor avea loc în București, Iași, Craiova, Cluj-Napoca, Timișoara, Sibiu și Bacău oferind viitorilor însoțitori de zbor șansa de a descoperi mai multe despre compania aeriană și domeniul aviației. Cei prezenți la eveniment vor avea posibilitatea să aplice în aceeași zi pentru un post vacant în echipa companiei aeriene. Candidații sunt așteptați să sosească prompt la ora 9:00, cu un CV actualizat, și să fie pregătiți de o zi plină cu activități, inclusiv o prezentare personală, jocuri de rol situaționale, exerciții de grup și un interviu individual.

Wizz Air încurajează înscrierile însoțitorilor de zbor experimentați, precum și pe cele ale doritorilor fără experiență. Însoțitorii de zbor ce se alătură echipei Wizz Air se pot aștepta la salarii competitive în cadrul uneia dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creștere din Europa, instruire specifică industriei, o alocație de pregătire pentru cele șase săptămâni de training, uniformă gratuită, bilete cu reducere nelimitate pentru angajați, un număr de bilete gratuite și reduceri pentru prieteni și familie, precum și un program de lucru anunțat în fiecare lună. Însoțitorii de zbor vor lucra într-un mediu prietenos și multicultural, având acces la o varietate de ocazii interesante de a progresa în carieră în cadrul Wizz Air, care este prezentă acum în peste 50 de țări.

De asemenea, noii însoțitori de zbor vor avea șansa să devină ambasadori ai companiei aeriene, ca parte a Wizz Air Ambassador Program. Între 2022 și 2024, două însoțitoare de zbor din România, Cristina Rada și Liana Sărmășan, sunt și ele ambasadoare WIZZ, împărtășind experiența unui „birou” printre nori. Toți membrii echipajului ce fac parte din echipa Wizz Air de cel puțin un an se pot alătura programului. Cristina Rada, însoțitoare de zbor și ambasadoare WIZZ, a spus: „M-am alăturat echipei Wizz Air în 2019 și recent am devenit ambasadoare WIZZ, fiindcă mi-am dorit să împărtășesc aplicanților sau chiar noilor mei colegi mai multe despre ce înseamnă să ai o carieră de însoțitor de zbor, despre bucuria și satisfacția de a contribui și asigura pasagerilor un zbor sigur, călătorind și întâlnind culturi și oameni noi în această frumoasă călătorie. Știu că noii candidați se află exact în aceeași poziție în care eram și eu acum trei ani și aș vrea să știe, în primul rând, că o carieră la înălțime este o experiență de neegalat, dacă sunt hotărâți și pasionați.”

Eforturile de recrutare ale Wizz Air în România vin în contextul unei perioade de expansiune continuă, precum și în contextul revenirii treptate la nivelul de trafic pre-pandemie. Pe măsură ce industria aviației ia din nou avânt, iar din ce în ce mai mulți călători aleg transportul aerian, compania aeriană continuă să ofere o varietate de rute către destinații din toată Europa de pe aeroporturile din România. De la intrarea companiei pe piața din România în 2006, pasagerii au putut călători către destinații populare sau neexploatate încă prin intermediul zborurilor WIZZ, la tarife ultra-reduse.

Andras Rado, Senior Cabin Crew Recruitment Manager la Wizz Air, a spus: „Wizz Air este hotărâtă să ofere candidaților – cu sau fără experiență – șansa să descopere minunata carieră a unui însoțitor de zbor. Așadar, în contextul expansiunii continue a Wizz Air și a revenirii și depășirii capacității de acum doi ani, suntem încântați să ne mărim echipa din întreaga rețea, inclusiv în cadrul bazelor noastre din România. Așteptăm cu nerăbdare să îi întâlnim pe însoțitorii de zbor entuziaști în cadrul evenimentelor de recrutare și să împărtășim cu aceștia mai multe detalii despre ocaziile de dezvoltare a carierei pe care Wizz Air le oferă.”

URMĂTOARELE EVENIMENTE WIZZ AIR DESTINATE RECRUTĂRII ÎN ROMÂNIA

DATALOCAȚIE
3 iunie 2022Hotel International, Strada Palat 5A, Iași
8 iunie 2022Hotel Vienna House, Calea Bucureștilor 283, București (Otopeni)
8 iunie 2022Hotel Rexton, Strada Carol I 49, Craiova
9 iunie 2022Hotel Timișoara, Strada Mărășești 1-3, Timișoara
10 iunie 2022Hotel Ramada, „Gamma” Hall, Strada Emil Cioran 2, Sibiu
15 iunie 2022Hotel International, Strada Palat 5A, Iași
16 iunie 2022Hotel Dumbrava Business Resort, Strada Dumbrava Roșie 2, Bacău
16 iunie 2022Hotel Confort, Calea Turzii 48, Cluj-Napoca
24 iunie 2022Hotel Vienna House, Calea Bucureștilor 283, București (Otopeni)
24 iunie 2022Hotel Rexton, Strada Carol I 49, Craiova