În campania de reduceri a Paralela45, care se desfășoară online și offline, în toate agențiile din țară,  intră vacanțe pe zbor charter în Turcia (Alanya, Antalya, Bodrum), Grecia (Heraklion, Chania, Rhodos, Kos, Zakynthos), Portugalia (Algarve), Spania (Grand Canaria, Mallorca, Tenerife), Egipt (Hurghada, Sharm el Sheikh), Cipru (Larnaca), Tunisia, Dubai, Malta, Thailanda, Mauritius, Maldive, Laponia, circuite de 1 Decembrie, Crăciun şi Revelion cu plecări din București și din țară, dar și vacanțe cu transport individual.

“Pentru rezervările în agențiile Paralela45 din București, Iași, Cluj-Napoca, Timișoara, Bacău, Constanța, Brașov, Ploiești, Alba Iulia turiștii primesc și un cadou. Online, rezervările se pot face pe portalul www.paralela45.ro, pe e-mail rezervari@paralela45.ro, pe toate rețelele de socializare, inclusiv Tik Tok. Agenți dedicati vă stau la dispoziție și pe Facebook, Instagram și Whatsapp. Rezervarea unei vacanțe nu a fost niciodată atât de simplă! De asemenea, consultanții noștri sunt prezenți la call center-ul dedicat între 9.00 și 18.00 în fiecare zi a campaniei de reduceri”, declară Ioana Burcea, director de marketing

Crăciunul, dar și Revelionul se petrec iarna în Laponia. Sezonul acesta, pentru prima dată, sunt organizate mai multe curse charter, nu numai înainte și în timpul Crăciunului, ci și de Revelion. Pachetul costă de la 2.384 de euro/persoană.

Noutățile verii 2024 sunt zborurile charter spre Algarve, Grand Canaria, Tunisia.

Zborul spre Algarve (Faro) de la București este organizat în perioada 8 iunie – 21 septembrie. Vacanța în Algarve costă de la 735 de euro/persoană/7 nopți.

Vacanța în Grand Canaria costă de la 746 de euro/persoană, pachetul de șapte nopți la hotelul dorit. Charterul de la București este programat în perioada 12 iunie – 25 septembrie.

Spre Tunisia se zboară în vara 2024 din șapte orașe, București, Iași, Suceava, Cluj-Napoca, Baia Mare, Craiova, Timișoara. În perioada campaniei online, vacanța de șapte nopți în Tunisia costă de la 475 de euro/persoană.

Din vara 2024 se reia cursa directă spre Alanya din București (joia: 13 iunie – 12 septembrie) și se introduce, în premieră, o cursă din Cluj – Napoca (lunea: 10 iunie – 9 septembrie). Zborul pe Aeroportul Gazipașa va scurta durata de transfer spre hotelurile din Alanya și Side alese de turiști. Vacanța în Alanya costă acum de la 399 de euro/persoană.

Zboruri charter săptămânale spre Antalya, în 2024, sunt programate din orașele: București (două pe săptămână), Cluj-Napoca, Iași, Timișoara (două pe săptămână), Târgu Mureș, Baia Mare, Oradea, Sibiu, Bacău, Suceava, Constanța, Brașov. Cumpărată în campania din aceste zile, vacanța în Antalya costă de la 345 de euro/persoană.

Toate reducerile pentru charterele verii 2024 sunt aici

Mai multe circuite la Budapesta, Viena, Praga, Iordania, Egipt, New York sunt organizate pentru Crăciun, cu zbor de la București și prețuri de la 1.205 euro/persoană.

Cele de 1 Decembrie sunt organizate la Istanbul, Budapesta, Viena, Praga, Madrid, Roma, Lisabona, Thailanda, Sri Lanka, Malaezia, Singapore, din București și Cluj-Napoca, și au prețuri de la 240 de euro/persoană.

Mai multe circuite pentru vacanța de Revelion sunt organzate în Grecia, Austria, Ungaria, Turcia, Spania, Elveția, Italia, Franța, Malta, Portugalia, Maroc, Iordania, India, Egipt, Thailanda, Malaezia, Singapore, Baali, cu o durata de la patru la 10 nopți. Cel mai ieftin costă 260 de euro/persoană.

Toate reducerile pentru circuitele de iarnă sunt aici