Timișoara va fi gazda evenimentului The Carnival, pe 20, 21 și 22 mai. The Carnival oferă o experiență completă, o explozie de ritmuri vibrante și artă stradală, începând cu 20 mai, la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara – susțin organizatorii.

După doi ani de pauză datorită pandemiei de Covid-19, anul acesta, timp de 3 zile, timișorenii vor gusta un mix unic de ritmuri urbane și influențe etno, rock și alternative, susținut de concerte live și petreceri pe muzica anilor 90 și 2000. Toate acestea, sub umbrela fenomenului The Carnival – un fusion excelent între muzică live, gastronomie și entertainment.

Peste 20 de artiști naționali și internaționali vor urca pe cele trei scene de festival, zeci de street performers vor anima atmosfera și vor exista numeroase spații dedicate diverselor activități de relaxare și distracție.

Fiecare zi de festival reunește unii dintre cei mai îndrăgiți artiști ai momentului: VAMA, Akua Naru, Subcarpați, The Motans, Otros Aires, The Mono Jacks, Deliric X Silent Strike, Robin and the Backstabbers, Cred că sunt extraterestru, Agatu, Basska, Om la lună, Balkan Taksim, Gojira & Planet H, Vlad Dobroescu DJ Set și mulți alții. The Carnival Timișoara este un eveniment marca Gourmet Entertainment.

Te așteptăm cu multe surprize, între 20 și 22 mai, pentru trei zile de festival cu muzică bună, la The Carnival Timișoara! Atmosfera de Carnaval este completată de numeroase activități pentru copii, așadar e un prilej perfect să vii cu toată familia. În plus, copiii cu vârsta de până la 14 ani au intrare gratuită, dacă participă alături de un însoțitor adult – mai susțin organizatorii The Carnival

Biletele se pot cumpăra de pe https://timisoara2022.thecarnival.ro