Compania Bilancia, lider în domeniul importului și furnizării de echipamente profesionale HoReCa, a organizat recent Bilancia Gastronomy Show, dedicat profesioniștilor din acest domeniu. Evenimentul a adus laolaltă peste 100 de experți din industria ospitalității, precum și chefi de renume internațional, care au realizat demonstrații de artă culinară cu ajutorul celor mai performante echipamente din portofoliul Bilancia.
 
Bilancia Gastronomy Show, desfășurat la finalul lunii octombrie, a reunit peste 100 de invitați care au participat la demonstrații live, concepute să inspire și să aducă inovație în bucătăria oricărui antreprenor din domeniul HoReCa. Agenda evenimentului a inclus și masterclass-uri pe teme de interes actuale, dezbateri interactive cu experți recunoscuți pe plan național și internațional, demonstrații live de artă culinară susținute de chefi de renume, precum și prezentări ale celor mai noi echipamente din portofoliul Bilancia.

„Ne dorim ca toți cei care ne aleg ca parteneri în incursiunea lor de antreprenori pe segmentul foodservice să înțeleagă și să știe că pot găsi la Bilancia nu doar o diversitate mare de produse, servicii excelente de specialitate, prețuri competitive și modalități flexibile de vânzare, ci și corectitudine, loialitate, deschidere”, a declarat Cristian Ștefănescu, deputy managing director Bilancia.
 
În cadrul evenimentului, o prezență remarcabilă a fost cea a lui Bogdan Gabriel Patrichi, brutar artizan care a împărtășit din secretele preparării pâinii de calitate superioară. De un larg interes s-a bucurat și show-ul culinar susținut de chef Clément Bidard, a cărui familie deține de peste 120 de ani restaurantul parizian Le Saint-Lazare, distins timp de nouă ani consecutiv cu o stea Michelin. La rândul său, chef Michael Passarelli, cu o vastă experiență acumulată în școli de gastronomie și în restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, a preparat un meniu gătit complet pe cărbune. De asemenea, barmanul Andrei-Mihai Lung, câștigător a numeroase competiții de cocktailuri, a dezvăluit într-o demonstrație live modul în care trebuie folosită gheața în pregătirea cocktailurilor.

Seria demonstrațiilor a fost continuată de Cristian Gae, Tehnical Advisor Supervisor & Innovation Center Manager, Puratos (demonstrație Ecler Concept) și cheful Alessandro Tison (demonstrație SuperFry)
 
Maeștrii culinari au utilizat în cadrul show-ului echipamente profesionale din portofoliul Bilancia. Demonstrațiile realizate au evidențiat tehnologia și mai ales utilitatea cuptoarelor Moretti Forni, Angelo Po, Mibrasa și Unox, a friteuzei SuperFry de la Offcar, a robotului de prelucrare Robot Coupe și a mașinii de gheață Scotsman. Echipamentele din portofoliul Bilancia au beneficiat de discounturi speciale în ziua evenimentului.